Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

 

De 21,5-inch is een echte all-in-one desktop computer, die aan de randen slechts vijf millimeter dun is. Met haar zevende generatie Intel Core processoren, een verbeterde Intel Iris Plus of AMD Radeon Pro grafische kaart, Thunderbolt 3 en optionele Fusion Drive of SSD, is dit de ultieme iMac voor dagelijkse werkzaamheden.

Het oogverblindende design van iMac heeft randen van slechts vijf millimeter dik, wat het ontwerp super strak maakt. Deze all-in-one Mac staat schitterend op je bureau en neemt met zijn design weinig ruimte in. Het 21,5-inch model is er in twee varianten: met een prachtig display met LED-achtergrondverlichting of een adembenemend 4K-display.

 
De 27-inch iMac met Retina 5K-display heeft het display met de hoogste resolutie ter wereld, met maar liefst 14,7 miljoen pixels. Bij deze ongelofelijke resolutie wordt tekst scherper dan ooit weergegeven, zijn video's meer dan levensecht en kun je je foto's in nog meer detail bekijken. iMac met Retina 5K-display beschikt over de nieuwste quad-coreprocessors, hoogwaardige grafische voorzieningen, Fusion Drive en Thunderbolt 2. Het ultieme display in combinatie met de ultieme all-in-one-computer.  

 
De iMac Pro is met name voor professionele gebruikers. De iMac Pro heeft Xeon-processors tot wel 18 cores, grafische prestaties tot wel 22 teraflops en een 27-inch Retina 5K-display. De iMac Pro is de snelste, krachtigste Mac in het assortiment van Apple.

Mac-gebruikers maken zich minder zorgen om virussen en malware dan Windows-gebruikers. Daarnaast hebben Mac-gebruikers minder problemen met het invoeren van persoonsgegevens via een WiFi-netwerk. Dat blijkt uit een onderzoek dat Novio Research in samenwerking met BCC heeft uitgevoerd. 

Apple producten zijn niet goedkoop. Daar zullen de meesten het wel over eens zijn. Maar zijn ze te duur? Die vraag werd gesteld aan Tim Cook, de CEO van Apple, in een interview met Fortune: "Maakt Apple dure producten met hoge marges". 
 
Het antwoord van Tim Cool was: "Nou, het is geen hoge marge. Ik zou dat woord niet gebruiken. Er zijn veel bedrijven met veel hogere marges. Wij waarderen de waarde van onze producten. En we proberen de allerbeste producten te maken. En dat betekent dat we geen commodity-producten maken. En we doen geen afbreuk aan mensen die dat wel doen; het is een goed bedrijfsmodel. Maar het zijn niet de zaken waar we in zijn.

Maar als u onze productlijnen bekijkt, kunt u vandaag een iPad kopen voor minder dan $ 300. Je kunt een iPhone kopen, afhankelijk van welke je selecteert, in ongeveer dezelfde prijsklasse. En dus zijn onze producten niet voor de rijken. We zouden natuurlijk niet meer dan een miljard producten in onze actieve installed base hebben als we ze voor de rijken zouden maken, want dat is een groot aantal, ongeacht wie de cijfers bekijkt." 
 

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl