Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Volgens onderzoek van Counterpoint daalde de wereldwijde winst met smartphones 1% in het vierde kwartaal van 2017 ten opzichte van een jaar eerder, omdat de premium smartphonemarkt niet groeide zoals verwacht. Counterpoint gelooft dat de wereldwijde smartphonemarkt zijn hoogtepunt al heeft bereikt met langere vervangingscycli en dat leveranciers van belangrijke smartphones nu onder druk staan ​​om winsten te boeken. Uitzondering is Apple.

Tony Fadell hielp bij het uitvinden van de iPod en was een belangrijk lid van het team dat de iPhone heeft gemaakt. Nu, zegt hij in Wired, moet Apple het probleem van smartphoneverslaving aanpakken. In 1976 droomde Steve Jobs van een "computer voor de rest van ons". Veertig jaar later is zijn droom werkelijkheid geworden en maakt meer dan een derde van de wereldbevolking nu gebruik van een smartphone. Maar het succes van deze apparaten heeft ook onbedoelde gevolgen met zich meegebracht, waaronder zorgen over verslaving en overmatig gebruik.

Veel mensen zeggen "dit is een Facebook-probleem." Ja, sommige app-providers die afhankelijk zijn van advertenties of in-app-aankopen worden gestimuleerd om ons af te leiden en voordeel te halen uit het feit dat we nu deze apparaten altijd bij ons hebben.

Ik ben er vast van overtuigd dat dit niet alleen een "Facebook-probleem" is of slechts een kwestie van "kinderen". Iedereen, volwassenen en kinderen, hebben ons leven getransformeerd in het decennium sinds de iPhone werd onthuld. Nu hebben we altijd verbonden e-mail, berichten, winkelen, bankieren enzovoort, naast sociale apps, gaming- en entertainment-apps. Veel van deze lijken goedaardig, maar we gebruiken ze meer dan we weten.

Er bestaat geen consensus over wat een gezond apparaatgebruik is. We hebben meer gegevens nodig om bruikbare aanbevelingen te kunnen doen.

Neem gezond eten als een analogie: we hebben advies van wetenschappers en voedingsdeskundigen over hoeveel eiwitten en koolhydraten we in onze voeding moeten opnemen; we hebben gestandaardiseerde schalen om ons gewicht te meten; en we hebben normen voor hoeveel we zouden moeten uitoefenen.

Nu kun je onmiddellijk portretten van jezelf of vrienden maken die u wilt delen - met het nieuwe "Focus"-cameraformaat op Instagram. 

Wanneer je de camera opent, zie je "Focus" naast "Superzoom" onder de opnameknop. Neem een selfie of schakel over naar de camera aan de achterkant om een vriend te vinden. Zodra er iemand op de foto is, zul je merken dat de persoon in focus blijft terwijl de achtergrond zacht vervaagt - om ervoor te zorgen dat ze op een opvallende manier opvallen. Tik eenvoudig om een foto te maken of houd ingedrukt om een video op te nemen. Als je klaar bent, kun je creatieve tools zoals filters, stickers en tekst toevoegen aan je foto of video voordat je deze naar je vrienden stuurt op Instagram Direct of aan je verhaal toevoegt.

Focus is beschikbaar op iPhone SE, 6S, 6S +, 7, 7+, 8, 8+ en X.

Deze update is beschikbaar als onderdeel van Instagram-versie 39.0 voor iOS in de Apple App Store.

Apple heeft op 9 april 2018 de (PRODUCT)RED Special Edition van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus aangekondigd, de nieuwe generatie iPhone in een schitterende rode uitvoering. Beide telefoons hebben een prachtige glazen behuizing. Deze is nu in het rood verkrijgbaar, met een bijpassende aluminium band en een strakke zwarte voorkant. De speciale (PRODUCT)RED-iPhones zijn vanaf 10 april in bepaalde landen en regio’s online te bestellen.

Paradigit en Stichting Leergeld slaan handen ineen. Paradigit biedt samen met Stichting Leergeld Eindhoven de komende acht maanden Eindhovense brugklassers die onder de armoedegrens leven gratis smartphones aan. Deze week vond de aftrap van het smartphone project plaats bij Stichting Leergeld Eindhoven. Door Thom Rijsterborgh van Paradigit werd op symbolische wijze aan penningmeester Joost Bom de eerste Motorola Moto G5 overgedragen.

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl