Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

45% van de ouders denkt dat het leerzaam is wanneer hun kind zelfstandig filmpjes kijkt op de smartphone of tablet, terwijl dat niet zo is. Dit blijkt uit het jaarlijkse Iene Miene Media 2018 onderzoek* dat bij de start van de Media Ukkie Dagen 2018 is gepresenteerd. Jonge kinderen komen steeds eerder in aanraking met tablets en smartphones. Dreumesen, peuters en kleuters kijken hier vooral filmpjes op en doen dat vaak in hun eentje. “Daar leert je kind niet van,” zegt opvoedexpert Krista Okma. “Je kind leert pas van filmpjes kijken wanneer je met je kind het gesprek aangaat over wat er op het scherm te zien is. Vraag bijvoorbeeld: ‘Wie heeft ook een kat, net zoals in het filmpje?’”. Om ouders te ondersteunen bij de mediaopvoeding introduceert Mediawijzer.net het Digi ABCD met concrete mediaopvoedtips waarmee ouders direct het verschil kunnen maken.
De Media Ukkie Dagen vinden plaats van 6 tot en met 13 april met als thema ‘Dreumesen, peuters en kleuters mediawijs?’. In heel het land vinden activiteiten voor ukkies, ouders en (professionele) opvoeders plaats over de mediaopvoeding van jonge kinderen.

Het Iene Miene Media onderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek van Mediawijzer.net naar de laatste ontwikkelingen in mediagebruik binnen gezinnen met jonge kinderen. Het onderzoek onder 1.026 ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 6 jaar in Nederland vond plaats in februari en maart 2018. Het is uitgevoerd door The Choice Marktonderzoek & Advies in opdracht van Mediawijzer.net. Het onderzoek is online te ​downloaden​.

Apple heeft bekendgemaakt dat de populairste iPad voortaan ook geschikt is voor Apple Pencil en bovendien nog betere prestaties biedt. De prijzen beginnen bij € 359. Met deze nieuwe combinatie van een 9,7-inch iPad plus Apple Pencil kunnen gebruikers nog creatiever en productiever zijn. Zo kunnen ze snel een idee uittekenen, aantekeningen maken of schermafbeeldingen annoteren. Deze nieuwe iPad is veelzijdiger dan ooit. Hij heeft een groot Retina-display, een A10 Fusion-chip en geavanceerde sensoren die garant staan voor meeslepende augmented reality-ervaringen. Verder is hij bijzonder handzaam en gebruiksvriendelijk, en gaat de batterij een hele dag lang mee.

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl